Privatboliger

Østfold Ventilasjon & Automatikk As

Privatboliger

Ventilasjon

Vi har mange ventilasjonsprosjekter for privatkunder, både i nye og gamle hus. Kom gjerne innom med hustegningen din, så planlegger vi ventilasjonen ut fra dine ønsker og behov. La vår sivilingeniør tegne anlegget, og våre montører montere og regulere det inn for deg. God ventilasjon med rene filtre, gir bedre inneklima, både for friske beboere, og de som sliter med ulike sykdommer som allergi, astma, migrene etc.

Vi leverer ventilasjonsutstyr for egen montering, hvis kunden ønsker det. Vi har prosjektert og montert en rekke større leilighetsprosjekter for borettslag, sameier etc. Hvis det er ønskelig, monterer vi både Flexit sentralstøvsuger og Panasonic og LG varmepumper.

Blikkenslager

Vi har lang tradisjon som blikkenslager. Mange tenker på det som et gammeldags yrke, men det er like aktuelt i dag, og er et svært viktig håndverk for å sikre mot vannskader og råte. Vi gir råd til deg, tar alle nødvendige mål, skaffer deler til veie, produserer eksakte beslag og monterer alt på en profesjonell og faglig måte.

Ansvarlige for dette arbeidsområde hos AVB, har lang erfaring som kobber- og blikkenslager. Vi legger vekt på det estiske, både i utforming og valg av materialer og farger. Vi har egen bomlift for oppdrag på høye bygninger.

Kontakt oss for informasjon om ventilasjon og blikkenslagertjenester for privatkunder.

Trenger du hjelp med ventilasjonen?

Kontakt oss for en gratis befaring!