Service

Østfold Ventilasjon & Automatikk As

Service til både privat, næring og det offentlige

Ventilasjonsservice

Vi har stort fokus på service av ventilasjon. Vi har en serviceteknikere på full tid og leier inn kvalifisert hjelp når det er nødvendig, og har en rekke servicekontrakter for både store og små anlegg.

Disse kontraktene tilpasses kundens ønske og behov, og er uten bindingstid. Vi krever ikke at anlegget skal være levert av oss.

Service - Bilde av ventilasjonssystem under service

Næring, industri og offentlige bygg

Vi har etterhvert opparbeidet oss et omfattende samarbeid innenfor næring, industri og offentlige bygg. Vi tilbyr også servicekontrakter med kommuner, og hele deres bygningsmasse.

Når det gjelder ulike typer prosessventilasjon, har vi prosjekter over hele landet. Vi ønsker å følge opp de anleggene vi prosjekterer og monterer med serviceavtaler.

Fordelen det gir, er god kunnskap, og dermed rask og effektiv service for det enkelte anlegget.

Privatkunder

Vi yter service for den enkelte kunde. Vi server og reparerer ventilasjonsanlegg med sentralavtrekk fra bad/kjøkken, og balanserte anlegg for hele huset.

Dette omfatter ulike produsenter av ventilasjon i privatboliger. Vi tilbyr også kontrakter til borettslag, både filterskift og/eller totalservice.

Vi selger filter til ulike anlegg. Dette er stort sett lagervare, men noe må bestilles. Vi formidler også filter tilsendt pr. post. Vi server alle typer anlegg. Det vil si at de alle fleste reklamasjoner kan gå gjennom oss.

Kontakt oss for mer informasjon om service på ventilasjon.

Trenger du hjelp med ventilasjonen?

Kontakt oss for en gratis befaring!